Zimóns käk:

Det var länge sedan, hörrni! 
Idag har jag och Simon legat i sängen nästan hela dagen. När klockan slog 19 pallrade vi oss ner till köket och mannen lagade en go middag :-) (Jag kokade vattnet till pastan)
Såhär såg det först. Lite rörigt..........
Såhär blev det färdiga resultatet. Jag åt så mycket att jag trodde att det skulle komma ut genom öronen. Det gjorde det inte som tur var. Det kom ut genom näsan istället :-)
 

Lillens egen garderob

Under tiden jag var i skolan åkte min käraste farmor och farfar till ikea och handlade en garderob till lillbebisens kläder och saker. Även fast min händiga farmor hjälpte till med monteringen av möbeln, så tog en stund att få fast alla små skruvar och lådor. Nu äntligen är den klar! Står och glänser där borta i hörnet. :-) Imorgon får sakerna flytta in. 

En månad exakt

Idag är det en månad kvar. Egentligen så tror jag inte att våran lillbebis kommer ut just den dagen, men det känns ändå fint att ha en dag att räkna ner till. Hur som helst så är det inte långt kvar tills vi ses.
l
Och magen är alldeles lagom stor ♥

 

Jag tipZar igen!

Spring direkt till affären!

Tillbakz

Nu tänkte jag ta upp dom där två punkterna som jag skrev om innan ;-)
 
Föräldrakursen:
En barnmorska berättade om förlossningens olika skeden, och lite om tiden på BB. Vad man bör ha packat i
BB-väskan, hur en moderkaka ser ut, osv. Vi blev även indelade i två grupper och papporna fick gå iväg till ett annat rum och prata där. Man skulle tillsammans i grupperna diskutera olika frågor, och på nästa träff ska vi gå igenom svaren i stor grupp. Spännande! 
Jag är i allafall väldigt nöjd med hela grejen. Att dela med sig om sina gravidtankar med andra blivande-päron tror jag är bra och nyttigt. Tummen upp! 
 
SENNNN, den andra grejen:
 
Har kollat på bilbarnstolar och babyskydd på nätet ett tag. Och det är minst sagt en djungel. De enda kraven jag hade egentligen var att den helst skulle vara svart. 
Jag och S kollade runt på olika hemsidor och samtalet lät väl ungefär såhär
"den här ser helt okej ut"
"aa, den duger. Eller så tar vi den här?" osv, osv... 
 
Idag efter skolan så fick jag i allafall en stund över, och då åkte vi till stan och köpte en. Känns jätteskönt nu efteråt. Allt på måste-ha-listan står här hemma, och just nu känns det som att det bara är själva bebisen som fattas. 
På bilden är lillstolen som vi köpte. Den hette Akta Graco Logico S, hade pilar på sig, var lätt att sätta fast osv. Tummen upp igen! :-) 
 

Dag'n

Tycker ni att jag ser ledsen ut? Så är dock inte fallet :-) Jag har bara mitt mätta ansikte på mig. 
Min finaste älskling bjöd mig på thai-mat till lunch, och jag blev så mätt att jag undrar om jag ens kommer vara hungrig till jul. Men det är nog inga problem. Aptiten är det ju inget fel på, om ni fattar vad jag menar...... ;-) 
 
Nu ska jag iväg till min kära bästa kompis. När jag kommit hem tänker jag berätta två saker;
1. Hur föräldrakursen var.
2. vad jag handlade i stan idag efter skolan.
 
(Under tiden som jag är borta kan ni passa på att se på tv, eller göra läxor eller kramas med någon ni tycker om) 
 

Whatzup

Shuu idag har vi varit på föreldarargrupp för älskling ska utbilda sig till Milf ;))))).
Älskar dig så mkt det är du som gör mina dagar
du som har gett mig andra möjligheter att välja i livet.
är så glad att ja har dig<3 <3 <3 vi för alltid.
Nu blir det mat o hoppas ja får massage i kväll ;)
 
                                         Älskling den här milfen är het men går inte jämföra mot dig för du kommer bli den hetaste milfen i världen ;)<3

Mot föräldrakurz!

He-he-he- 
Som ni kanske förstår av rubriken så är det föräldrakurz på schemat. Jag har målat naglarna blodröda, dagen till ära. Och tagit på mig mitt allra läskigaste ansikte. Varför? Undrar kanske ni. Jo, för jag har tänkt skrämma dom andra blivande föräldrarna. ;-D Kul va?!?!??!?! 
Jag oroar mig dock för en sak angående kursen, det är nämligen så att det stod på informationslappen att man ska ta med eget fika.................. Alltså................... 
Återkommer efter besöket! 

Hjärte-värmare

Idag har jag varit seg. Antar att det är surströmmingen från igår som har tagit rejält på mina krafter...
Efter ett lååångt besök på IKEA var jag helt slut i både ryggen och huvudet. Då märkte jag att någon fin människa skickat ett meddelande till mig på facebook:
 
Blev jätteglad och gravid-rörd ♥ ♥ ♥

Lillmagen i vecka 35+0

Boll var ordet. 
Läste för ett tag sedan att min livmoder nu är ca 500 gånger så stor som innan graviditeten. 500 GÅNGER!!!!!! Fattar ni hur stort det är eller?!? :-o

HEEEEEEEJ er ekorrmamma är tillbaka!

Jag har ju tagit en paus från er ett par dagar. Hoppas ni har haft det bra hos barnvakten???
 
Dom senaste dagarna har jag hunnit med ett och annat må ni tro. Bland annat så serverades det surströmming här igår. Simon sminkade mig till strömming och jag hade på mig en silvrig klänning dagen till ära. Efter ca en kvart var det dock dags att öppna burkarna-med-fisken-i-........ S försökte stå ut med stanken in i det sista, men till slut frågade han snällt om han fick sitta i ett annat rum och äta paj istället. Han fick min tillåtelse (ovanligt!!!). Vid 23-tiden gick vi och la oss. :-)  
 
 

Är inte sur-ville bara se tuff ut ;-)

Hej. Idag har jag varit hos tandläkarn. Trodde jag skulle ha tusen hål men, icke! ;-) ;-) ;-) 
Imorgon står skola på schemat, det blir nog skoj! Godnatt :-)

!!!

Skulle gå upp halv 6 imorse. Försov mig. På bussen till skolan la jag märke till att träden börjar skifta i gult. WOHO HÖSTEN ÄR HÄR PÅ RIKTIGT!!!!!!! 

Röd med gris-nos.

Idag kände jag och S bebisens hittills hårdaste spark. Tänk er en hästspark, inifrån magen! 
 
S är för övrigt expert på att känna lillbebisens rörelser. Här om dagen låg vi en bit ifrån varandra i sängen då han plötsligt sa "åh! bebis rör sig så mycket nu" 
När jag undrade hur han kunde känna det, så fick jag som svar att "ja, jag känner ju i täcket när den rör sig".
 
Förstår inte hur han bär sig åt. Ibland känner han bättre än mig när lillen rör dig. Enligt Simon handlar det om att det finns en alldeles speciell slags kontakt mellan dom. Bebisen har tydligen även berättat för S när hen tänker komma ut.... Hm, kul att jag får veta något........ ....

Mini

Jag och S tog svängen förbi affären-ovanför-ica i fredags. Vi fick lov att kika en snabb stund, eftersom blivande mamman hemskt gärna ville hinna förbi bokhandeln också (*allmänbildad* *kunskapstörstig* osv.) 
I allafall. Från affären med barnkläder fick vi med oss ett par pytte-vantar, såna där utan tumme. På lappen stod det 0-1månad. Minsta storleken.
 
Jag oroar mig ofta för att bebis kommer frysa när hen kommer ut mitt i kalla oktober/november. Undrar hur mycket täcken och filtar man ska ha i lillvagnen och lillsängen under vinterhalvåret?
Det bästa vore ju om man kunde vara en känguru, och sätta bebisen i en ficka på magen... ÅH TJENARE VILKEN BRA IDÉ!! VISST?? Ska ta patent på'n direkt! 

Ge mig en komplimang, tack!

Jag är trött i huvudet. Drömmer mardrömmar varje natt. Det suger. Tur i allafall att jag har utséendet på min sida. För visst är jag snygg? ;-) ;-) 

In i vecka 35 idag.

"Du är på dag 239 av 280. 
Du har 41 dagar kvar till beräknad förlossning."
 
 

En historia från verkligheten:

Jag har redan ventilerat den här historien med några kära vänner, men eftersom jag gärna vill lämna ut mitt liv här på bloggen, så tänkte jag berätta det hela igen. 
 
Det var en blåsig kväll. Jag hade varit väldigt förkyld i några dagar. Eld-känsla i halsen, nysningar, och snorfloder var min vardag. Jag låg ihopkrypen som en räka från morgon till kväll. S fick mata mig med halstabletter, och duscha mig i kärlek. 
 
Mot slutet på veckan, då förkyldningen började ge sig så kunde jag äntligen gå på toaletten utan hjälp. Jag kunde även borsta tänderna utan att ramla ihop. En kväll gick jag in i badrummet och skulle försöka borsta tänderna. Jag gick fram emot handfatet då jag kände ett litet kill i min nos- Jag förstod snart att det var en nys som var påväg. 
Min första tanke var att försöka hejda nysen, men vid närmare eftertanke kom jag på att man absolut inte ska ignorera kroppens signaler. Jag tog ett djupt andetag och lät nysen skölja igenom min nos. I samma sekund kände jag hur jag tappade kontrollen över min kropp... Det hade "hänt en olycka".... Jag hade kissat på mig, för första gången på minst 10 år.
Såhär såg mitt face ut i stunden:
Tack för att du läste!

Becciz tipzar!!!

Jag funderar på att lägga till en ny kategori här på bloggen. Den ska heta som rubriken, "Beccis tipsar" och där ska jag samla alla mina bästa tips så att ni kan ta del av dom. Snällt va!??!?! Ja, jag vet. 
 
DAGENS TIPS ÄR SPECIELLT RIKTAT TILL ER MED LIIIIITE MER FRITID ÄN ALLA ANDRA ;-)
Spelet DrawFree. Man är två (eller flera) spelare, och så ritar den ena en sak, så ska den andra gissa vad det föreställer ;-) Kul va???? 
Ett exempel:
Mitt nöjda tipsar-face:
 

För tusen år sedan

 
Har ingen aning om när den här bilden är tagen. Är dock säker på att jag tyckte att jag var jättestor när jag tog den. Haha roligt. Lill-pyttemagen, med pyttebebis innuti.
Nu känner jag verkligen att bebis är stor. Det gör ont på riktigt när den sparkas. Jag kan se lillens hicka utanpå magen. Och jag, tom, kissar på mig när jag nyser......

Vecka 34.

Enligt barnmorskan så ska lillbebis bo bakom mitt skinn i 6 veckor till. Det känns väldigt snart, men samtidigt väldigt långt borta. 
 
Idag har jag tänkt möblera om i mitt rum. Ta ut soffan för att få plats med alla barnsaker. Ställa spjälsängen närmare min, så att det blir lättare om lillbebis vill ha mat på natten. Osv, osv, osv. Om det blir fint kanske ni får en bild på hur resultatet blev! :-) 
l
 
 

Min fästing;

Igår var jag och S var ute och provgick med ny-vagnen :-) S var dock bättre än mig på att gå med vagn. Jag ramlade två gånger............
Senare på dagen när jag satt hemma på toa så såg jag en liten svart plupp på mitt lår. Ja, resten kan ni ju räkna ut själva....... (se bild) (läs rubrik)
 

Hej dissare..................

Märker att jag har flera läsare dom dagar då jag uppdaterar dåligt. VAD HÅLLER NI PÅ MED??!? GILLAR NI INTE MIG!?
 
Jag sitter framför tvn tillsammans med min kära man och väntar på att "underbart är kort" ska börja. Om ni inte redan sett det, så tycker jag att ni ska sätta er framför tvn på direkten. Tror nog att ni kommer tycka att det är intressant, och dessutom är dom som är med i programmet så otroligt fräna. Yeah! Heja dom!

HAPPY

Idag har vi varit och kollat vagn. En BRIO HAPPY fick hänga med hem. Den blivande mamman var helnöjd med inköpet och funderar seriöst på om hon inte ska ta en liten prov-promenad med den...........
 

Igår och idag

Jag ÄR nytvättad på bilden, om någon undrar. Jag HAR duschat!
 
Letade i arkivet efter en bild som jag ser glad ut på. Den där var det närmaste jag kunde komma. 
Anledningen till det då? 
Jo, jag är helt enkelt glad just nu. :-)
Jag har varit stressad inför en del saker, men nu i veckan har flera pusselbitar fallit på plats, och jag känner att jag äntligen kan slappna av. Och det bokstavligt talat. Jag har slappnat av så mycket att hamnade i dvala och sov i 15 timmar (?!?!?) Gjorde dock en liten paus mitt i, för att gå ner till köket och hämta en macka........*hungrig*
 
MVC igår gick hur bra som helst. Min viktuppgång är precis på strecket, likaså magens storlek, och lillens hjärta slog så fint. Vi bokade in en del kurser som vi ska gå, och papper till BVC blev inskickade. SKÖNT. 
 
OCH SOM GRÄDDEN PÅ MOSET, så fikade klassen när jag kom tillbaka till skolan efter mötet med barnmorskan. Jussan hade bakat så otroligt goda muffins. Trodde jag skulle svimma. På riktigt. 
 
Hoppas ni mår bra kära människor.<3 

Idag: skola och MVC

God förmiddag! 
Jag sitter i skolan och har det bra. *Kunskap är makt, osv*
Senare under dagen ska jag och S till Barnmorskan och kolla läget. Hon kommer mäta mig, och jag kommer kissa i en burk. Spännande! :-)  
Såhär taggad är jag:

BIld: av mig. (Ja, jag är inte bara bloggägare, jag är konstnär också)

Till Emilia:

Min stackars kollega (klasskompis) som ligger hemma och är sjuk. Hoppas min fina snigel får dig att må lite bättre! Vi saknar dig så mycket här i klassen. Nästa gång vi ses ska jag bjuda dig på ett äpple
 
 

På kvälle-kvist

Nämän! Hejsan igen! 
Såhär ligger jag framför tvn och ser på ett avsnitt av Simpsons. Skitroligt! Förstår inte hur vissa kan påstå att Family Guy är bättre (!?!?!?) På tal om Family Guy, så trodde jag att programmet hette Family Gay, när jag var yngre. Familjebög alltså, direktöversatt. Det tog ett bra tag innan jag fattade hur det låg till..... *pinzamt*...
 
Såhär ligger jag till just nu;
Har förövrigt förstått att vissa saknar förmågan att rulla tungan såhär!?!? Ha-ha, synd för er :-P :-P :-P

Hej

Skriver från skolan. He he. Passar på när internätet är gratis, så att säga! ;-)
 
Idag har jag varit på möte. Det gick bra. 
Jag har nog inte så mycket att säga, tänkte egentligen bara vara shysst mot er och lägga upp en bild på mitt vackra ansikte. <3 Det syns dock på bilden att jag är lidandes..... Anledningen till det? Jo, tillagningen av bebis mat har kommit igång på riktigt och det känns som att mina stackars bröstvårtor brinner. Ajajaj. 
 

Zjukgymnast

              Inte skolios                             Skolios
 
Vet ni vad skolios är? Ne förstod väl det............... Det innebär att ryggraden, precis som på bilden, växer snett. 
Jag har sne ryggrad nämligen ;-) (kalla mig ormen) 
 
Idag har jag en tid hos en sjukgymnast. Jag antar att hen ska klämma lite på mig och säga åt mig hur jag ska träna min lilla rygg. ELLER så kommer hen vrida mig som en disktrasa så att ryggraden blir rak? Tror dock inte att alternativ 2 är möjligt. 
 
Ja. Spännande det där med sjukgymnast tycker jag i allafall, eftersom jag aldrig förr har varit hos en sån. Och om någon undrar vad en sjukgymnasts genomsnittslön ligger på så är det 24.777. Jag råkade googla det nyss nämligen :$

Nagel

S fixade mina naglar igårkväll innan läggdags. Han skötte sig exemplariskt! Trots att den svarta färgen var som snor i konsistensen fick han till det hela! 
 
Om ni är avundsjuka på mig, kan ni ringa och boka en tid hos honom för nagelfix......... SKOJA! :-P 

Hej babes!

Kom hem från lillskolan nyss, och här ligger jag nu och glor på en fyrkantig grej (tvn). Programet heter "plastikkirurgerna" och är bra, stärker folks självförtroende osv. Ne skoja, det är vidrigt. Nyss sa berättarrösten "Kian är inte nöjd med sin näsa. Hans mamma gillar den inte heller"............. 
 
...... Ae nu opererar dom i närbild..... *byter kanal*
 
 
 

Gick in i vecka 33 igår :-)

 

 
Alla graviditetshormoner som rusar i min kropp gör mig känsligare än någonsin. När jag läste att bebisen i magen kan gråta den här veckan, så skar det i mitt hjärta och jag blev jätteledsen. Började gråta själv och S fick trösta mig länge.
 
Men samtidigt är det ju fint och otroligt hur snabbt utvecklingen har gått. Det är inte så långt kvar tills bebis är redo att komma ut, och jag längtar mera än någonsin!!!♥♥♥♥

RSS 2.0