En da'

(Förstår att det är tråkigt med bara instapinsta-bilder. Men har jag fått iPhoto installerat på min dator än!??! Ne, tror inte det.) 
 
Idag gick jag, min pojkvän och min dotter raka vägen upp ur sängen och ut. Mötte en galen thailändare och åt fika ute i solen. Sprang hem för att diska och panikstäda inför snabbt besök men fick ändå kommentaren "har kriget slagit ner här" när själva besökarn kom....... Alltså?!?!? Säger man ens så när man kommer hem till någon!?!? 
Sedan till en av dagens höjdpunkter: 
... Lunchen... <3<3<3<3
Blev så himla glad och varm i hjärtat när jag såg små rädisor ligga fint i korgar inne på ica. Sommaren känns plötsligt inte liiiika långt bort
 
 

Ett par som gillar varandra


Världens bästa man och pappa:


Med spets på lillrumpan

Min syssling Hedvig, som är några månader äldre än Liv, hade ett par såna här strumpbyxor. Liv var självklart tvungen att härmas :-) 
På bilden är det lite svårt att se hur dom ser ut, men det är alltså en bakdel klädd i spets som ni ser. Så himla söt tycker jag! Är dock osäker på vad Simon tycker om dom. Han gillar inte spets på bebisar. (Tror att han kopplar det för mycket till mina underkläder???)
Världens sötaste och tröttaste barn. Somnade ca en sekund efter att bilden togs ♥

Palme

Är jag ensam om att tycka att jag själv liknar O Palme på den här bilden?!?
Alternativt Mr Burns i Simpsons. Och att Livs öra nere till vänster liknar en ogräddad, halv kanelbulle? 
 
Våren slår ut utanför vårt fönster. Solen lyser så starkt in i sovrummet att vi vaknar, även fast vi är trötta. Har sett några krokusknoppar ute i rabatten. Det är ljuset som är på väg, förstår ni. SOmmarN!   
 
Idag försökte jag boka ett dop till mitt barn. Esn trevlig tant kulle återkomma på måndag om datum och tid. Känner på mig att det kommer bli så himla bra. Är taggad på detta och har varit redan innan Liv föddes. Redan innan jag var gravid, kanske. 
 
Nu ska Palme fixa sina små naglar och efter det: googla "dopkort- inspiration" ;-))))))))))))))) 
Trevlig helg mina kära!
 

Jag hade sagt till mig själv

Att detta inte ska bli någon tjut-blogg. Det ska inte vara ett ställe där jag delar med mig utav mina innersta, hemskaste och mörkaste tankar. Men ändå. En molande ångest som smyger sig på när man minst anar. En känsla av att aldrig vara riktigt bra. Jag har känt sån prestationsångest inför min roll som förälder. Ibland slår det bara över och jag känner mig så himla liten. Ensam men ändå inte. Stark men ändå så svag. 
Undrar hur det kom sig att just jag fick världens finaste barn. En solstråle som lyser upp allt, även dom allra mörkaste vintertankarna.  
  

IKEA

I måndags var vi på IKEA. Vi led av brist på lampor och gardiner i lägis. Efter att ha hittat fina gardiner och ett par lampor hittade vi femtioelva andra saker som verkade livsviktiga "åh en sån härn. Det behöööver vi ju verkligen!" .............. Ett par timmar senare. *se bild* 
Vi var som två sillar på vägen hem. En känsla av att vara tömd på precis all energi i kroppen. Att varje hjärncell och muskel var helt s-l-u-t-k-ö-r-d. Och samtidigt en lättnad. Och glädje och lycka över att ha en sådan fantastisk och snäll farmor som betalade hela kalaset. 
 
Och nurå??? ;-) 
En känsla av sköööööönt i lägisen. Idag gjorde vi oss till och bjöd en gammal bekant till Simon och svärmor på middag. Vår klassiker Tacopaj och kladdkaka stod på menyn. Blir alltid helt chockad över hur något kan vara så gott när vi lagar detta (?!?!?!?) Ska skriva receptet här någon dag. 
 
Nu ska vi hänga upp gardiner i nymålade, fina, sovrummet! Hoj! :-)
 

Hehe, tja!

Idag vaknade S kl 10:40 och sprang (!?!?) iväg till gymmet. Jag och Liv har sedan dess tagit ett varv förbi kylskåpet, och legat på sängen. Vi låssastränar nämligen när Simon är på gymmet. Så himla praktiskt. Bara ligga still i 2,5 timme och sedan fejka lite träningsverk i benen... ;-) 
Hehe chillfredag. 

Detta har hänt:

VI HAR BLIVIT SAMBOS. 
Hela familjen bor, sedan den 1 mars i egen lägis. Vi diskar för hand och sover i vardagsrummet pga. ingen diskmaskin och renovering i sovrum. Mer info och bilder kommer så snart vi fått ordning. 
 
 
Ett plus med lägisen. Finns badkar:
 
Min älskade lillebror var här. 
När han åkte igen blev jag svinledsen. Grät på kvällen och saknade hur mycket som helst.
 
Liv fick smaka på mosad potatis. Verkade inte gilla det så värst mycket. Eller aa, verkade inte gilla det alls. ;-)
 

RSS 2.0