Ba svarar på frågor om mä själv

 
Det heter jag:
Rebecca Lindblomma

Så gammal är jag:
17 år. Snart 18 och *vuxen* 

Hen ser jag upp till:
Min pojkvän. Hanna. Mamma, såklart. Sen gillar jag kronprinsessan Viktoria. Tycker att hon verkar så himla fin! (OBS. Är ej för monarki) 

Så vill jag leva om fem år:
Vara färdig med skolan (!!!) 
Vara med Simon. Ha ett jobb såklart. Och om jag får drömma riktigt ordentligt, så hoppas jag att Liv fått en lillasyster eller lillebror. 

Det tänker jag oftast på:
Min dotter. Hur jag mår. Simon. Att vara snäll. Försöker föreställa mig hur det kommer att vara att börja skolan igen. Politik och sånt.

Tio saker som gör mig glad:
Min lilla familj :-) Sol. Äta tacos hos pappa. Att bli killad på ryggen och i håret. Chips. Få komplimanger. Ligga. Fredagar. Ikea. Sovmorgnar.

En outfit jag blev nöjd med:

Halloween 2012. Jag hade Sveriges i särklass bästa utklädning. Konstnär och stylist: Simon F

Det gör mig engagerad:
Orättvisor. Och det mesta som rör småbarnslivet. Familjeliv.se, min favvosida just nu ;-)

När jag tränar går det till såhär:
Alltså.... Är ju livsnjutare= tränar inte.

En smak jag är sugen på precis just nu:

...*Dreglar i skrivande stund*
 
Värsta egenskapen hos andra:
Opålitlig, dömande, snål.
Värsta egenskapen hos mig själv:
Dåligt tålamod. 
Det bästa med mitt liv hittills:
Att jag får ha världens bästa man. Att mina föräldrar finns nära. Att jag är frisk. Och att Lill finns. Den bästa händelsen var *trumvirvel* förlossningen. En känsla av att vara odödlig, oändlig lycka och kärlek. Att bli ett med två andra. Det var magiskt, på riktigt. 
 
Nu kopierar ni detta och svarar själva. Man känner sig så himla viktig :-D :-D

Vaknade så himla tidigt

Vaknade runt 6 både idag och igår utav att Lill var täppt i näsan. Fick häva i ett par droppar koksalt i hennes nos, och efter en stund somnade hon om.
Dock somnade inte jag om............. Är..... Så..... Himla... Trööötttt......
Tänkte även göra en liten lista över årets sämsta investering:
  • Hormonspiral
     
 
Känner inte igen min kropp sedan jag satte in den. Har haft mens i (håll i er!) 2 månader i streck. Har världens torraste slemhinnor efter detta eviga tamponganvändande och känner mig allmänt äcklad av mig själv. Ska ringa mvc idag och be att ta ut den. Nu: försöka sova
 

Min mor

Fyllde år idag. 39 år
Imorse slog det mig att det var just idag, för exakt ett år sedan förstod jag att någon flyttat in i min mage. Min mens var en dag sen, men ändå så var det så himla självklart. Det slog mig just den dagen att - är det. På mammas 38års kalas kunde jag inte tänka på annat än den molande värk jag hade i nedre delen av magen, och det illamående jag känt under den gångna veckans alla morgnar. Såg en 4årig liten prinsessa springa omkring bland alla gäster och plötsligt var allt så glasklart. 
Ett par dagar senare gjorde jag ett test. Svaret var inte jättechockerande egentligen, utan mest ett bevis på att det som min kropp sagt till mig, var rätt. Någon hade bosatt sig i min livmoder. 
Den här bilden är tagen ett par månader senare:
... Och idag så står jag där, exakt ett år senare och har en alldeles egen liten prinsessa som stjäl all uppmärksamhet på mammas kalas ♥

 

Min finaste man fixar:


Instagrammisar

I lördags firade Liv 100 dagar utanför min livmoder. Pappan och jag drog till ica och handlade ingredienser till tårta! Simon hade pratat om CHOKLADTÅRTA-MED-MANDARINER och jag var skeptisk. Måste dock säga att tårtan han bakade åt oss var hur god som helst. Verkligen över förväntan :-)
Han är så duktig min man. Kan laga mat. Baka godaste kladdkakan och tårtan. Är modig. Och aa. Är skitsnygg. Dessutom har han världens finaste och perfektaste bebis:
 
 
 

Bebis har börjat med något nytt

Att hysterigråta så fort hon blir trött. Allra helst på kvällarna. Vi vaggar och vaggar, viskar lugnt i hennes öra, har henne nära, spelar musik, ger en liten slurk välling. Det funkar egentligen bra men kräver en hel del tålamod. Får mig att tänka på alla galningar som använder sig utav 5minutersmetoden. Det går kort och gott ut på att man lägger barnet i egen säng och går iväg. Låter bebisen skrika i sin ensamhet tills hen somnar...........
Så himla galet...... 
 
 
På tal om sömn förresten. 
Jag undrade varför Simon jämt tog av Liv strumporna på nätterna. Men sen tog jag henne på bar gärning. Lillbusarn.

Bitring för 3måning

Ja alltså. Efter en undersökning på BVC igår så upptäckte BVC-Eva att Liv fått en liiiiiiten tand. Vi hade misstänkt detta ett tag då bebisen i fråga börjat dregla ovanligt mycket på sista tiden.
Eva underökte Livs mun, och mycket riktigt, där var den - en liten vit prick. I överkäken. Början till en huggtand. 
Åh vår lilla vampyr :-)
 
Mamman sprang så fort hon kunde till apoteket och handlade en bitring för 3månaders bebisar. (Så himla smart grej!!!) (Se bild) 

RSS 2.0